چاپ مقاله دانشجوی مکانیک مقطع کارشناسی علم و فرهنگ در مجله معتبر ISI (Q1) با ضریب تاثیر (Impact Factor) 5.525

برای اولین بار چاپ مقاله ISI (Q1) توسط دانشجوی مکانیک مقطع کارشناسی مستخرج از پروژه پایانی

دانشجوی مقطع کارشناسی گروه مهندسی مکانیک، جناب آقای سید محمد اردهالی زاده با شماره دانشجویی ........ در پروژه پایانی کارشناسی با همکاری استاد راهنمای خود جناب آقای دکتر علی سعداله موفق به چاپ یک مقاله ISI (Q1) در مجله معتبر ...... با ضریب تاثیر (Impact Factor) ...... شده اند. این مقاله که به تازگی بعد از دو بار ویرایش به چاپ رسیده است، موفقی بزرگ برای گروه مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی و حتی در بین سایر گروه های مهندسی محسوب میشود. عنوان مقاله به چاپ رسیده .......... است که مربوط به زمینه بهینه سازی انرژی خورشیدی توسط زاویه و جهت صفحات خورشیدی در یک پروژه صنعتی در چابهار میشود. این مقاله به طور مستقیم مستخرج از پروژه پایانی کارشناسی ایشان است. در حال حاضر ایشان دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه Monash University استرالیا هستند. به امید موفقیت های روز افزون ایشان و اعضای هیات علمی گروه مهندسی مکانیک. در ذیل لینک مقاله چاپ شده آورده شده است: